Kuntopesis

29.04.2022

Tule mukaan miesten harrastepesikseen! Treenit torstaisin Virkkalassa. Treenien lisäksi ryhmä osallistuu PK-seudulla järjestettävään harrastepesissarja Kuntopesikseen. Järjestävänä seurana toimii PuMu ja pelit pelataan Helsingissä. 

ViKin miesjoukkueeseen haetaan lisää pelaajia! Lisää ilmoittautuminen lomakkeen kautta! 

Lisää tietoa kuntopesiksestä osoitteesta www.kuntopesis.fi

"Kuntopesiksen sarjat vuonna 2022 ovat sekasarja ja miestensarja. Ottelut pelataan kevätkierroksella toukokuun alusta juhannukseen ja syyskierroksella elokuun alusta syyskuun puoleenväliin. Kuntopesikseen ovat tervetulleita kaikki pesäpallon ystävät, jotka eivät pelaa aikuisten kolmella ylimmällä sarjatasolla (Superpesis, Ykköspesis, Suomensarja)

Jokaisen pelaajan tulee hankkia Pesäpalloliiton harrastepesispassi, jonka hinta on 10 euroa. Lisäksi voit ostaa halutessasi samalla Sporttiturva-pelaajavakuutuksen hintaan 29 euroa.

Ottelut pyritään pelaamaan pääasiallisesti arki-iltoina (ma-to). Tavoitteena on saada jokaiselle joukkueelle vähintään 8 peliä kauden aikana. Pelit tuomitaan yhdellä tuomarilla.

Sekasarjassa peliaika on 50 min, ottelut pelataan naisten rajoilla ja naisten pallolla. Sekasarjajoukkueen kentällä olevista pelaajista vähintään viisi on oltava naisia. Lukkarin on oltava nainen. Tavoitteena on saada sekasarjaan kolme tasolohkoa.

Miesten sarjassa peliaika on 60 min, ottelut pelataan miesten rajoilla ja miesten pallolla. Miesten sarjassa saa pelata myös naisia. Miesten sarja pelataan yksinkertaisena sarjana ja tämän lisäksi sijoitusottelut."