Uutisarkisto

Kausi 2022 on sujunut ViKin naisjoukkueen osalta mainiosti. Joukkue pelaa eteläisen alueen aluesarjaa ja lähtee kauden viimeiseen peliin sarjan kärkipaikalta. Kauden viimeinen peli pelataan sunnuntaina 11.9 klo 13 alkaen Virkkalassa, Kisakujan kentällä.

ViKi Junnujen FG-ikäiset osallistuivat keskiviikkona 17.8 Junnusuperturnakseen Espoossa. Kyseessä siis junnuista nuorimmat ja kyseessä oli kaikille ensimmäiset viralliset pelit. Reissuun mahtui vauhtia, uuden oppimista ja kaikille tuli onnistumisia.

ViKi pesiksen Kärkkyjät päätti kautensa perinteisesti valtakunnalliseen ladypesisturnaukseen, joka järjestetään Turun Kupittaalla. Turnauksene lähdettiin kahden joukkueen voimin. Tällä kertaa teemana oli Liisa Ihmemaassa ja meno sekä asustus sen mukainen. Tuloksina niin voittoja, tappioita kuin tasapelejäkin, mutta tärkeimpänä yhteinen hauskanpito....

ViKin naiset aloittivat kautensa jo 16.5 vierasvoitolla Päiväkummun Pesistä vastaan. Viikolla 22 päästään jännittämään myös Virkkalassa, kun naisten kotipelit alkavat. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan kioskin antimista! Pelit pelataan Virkkalan pesäpallokentällä (Kisakuja, 08700 Lohja) klo 18 alkaen.

ViKi Pesis järjesti kaudenavaustapahtuman sunnuntaina 15.5 klo 13-15 Virkkalan pesäpallostadionilla. Kiitos kaikille osallistujille. Mahtavaa nähdä niin paljon tuttuja kuin uusiakin kasvoja kentällä.

Kuntopesis

29.04.2022

Tule mukaan miesten harrastepesikseen! Treenit torstaisin Virkkalassa. Treenien lisäksi ryhmä osallistuu PK-seudulla järjestettävään harrastepesissarja Kuntopesikseen. Järjestävänä seurana toimii PuMu ja pelit pelataan Helsingissä.

Vuosikokous

05.04.2022

4.4 pidettiin ViKin vuosikokous ja samalla valittiin viime kauden aikana ansioituneita toimijoita. Kiertopalkinnot matkasivat tällä kertaa seuraaviin koteihin: