Yhteistyöuutisia!

14.05.2024
Ice Gold Hyvinvointi Oy on yritys, joka tarjoaa hyvinvointipalveluita huipputeknologia laitteiden avulla. Virkkalan Kirin jäsenet ja perheenjäsenet saavat -15% alen kertakäynti hinnoista!


Tietoa laitteista:

e CABIN™ on uuden sukupolven täysin automatisoitu cryoterapialaite, jonka patentoitu teknologia on mullistanut kokovartalo huippukylmähoitojen markkinan. Hoidosta on hyötyä esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen.

Suomessa kehitetty ja patentoitu X-CRYO™ huippukylmähoitolaite on suunniteltu käytettäväksi nivelten, ihon ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. X-CRYO™ soveltuu erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi nilkoissa, polvissa, kyynärpäissä ja ranteissa.

X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion. MMS hoidot nopeuttavat lihaksen palautumista ja parantavat niiden hermotusta. Hoidot lisäävät lihasten kiinteyttä sekä voiman tuottoa. Hoidot vähentävät samalla myös ei-toivottuja rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.

LedPro™ Punavaloterapia on turvallista ja tehokasta. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää palautumisaikaa ja täysin kivutonta. LedPro™-hoito tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja tuottaa iholle luonnollisia ravintoaineita, joilla on positiivisia vaikutuksia ihon hyvinvointiin.

Lisätietoja palveluista www.icegold.fi